mixed feelings//

 
i min majbrasa bränner jag upp skitlivet och allt vad beroende heter. so sick of it, det är bara förenat med ångest, lögner, skam och ja okejdå - en gnutta frihetskänsla och att jag-gör-minsann-som-jag-vill, men är denna lilla gnutta värd att mestadels skita ner livet? - svar NEJ. hashtag minmajbrasa på det.
(skriv gärna om ni också har något ni vill lämna bakom er, let's do this!)
 

 
sov dåligt inatt. eller, jag sov bra men hade svårt att somna eh. en mening fortsatte upprepa sig i huvudet; "när blev jag så jävla ensam?" hur, varför, WHAT.
men sen kom jag på, jag är inte ensam, bara ensam i mina tankar. det kan va minst lika jobbigt det men det är i alla fall inte lika hemskt.
 

 
i min "ensamhet" skaffade jag en såndär typ dejtingprofil igen med profiltexten "snälla motbevisa att det enbart finns oseriösa här?"
gissa vem som sen visade sig oseriös? jo, jag. hade i min iver (eller något), råkat fylla i att jag var homo och inte hetero :)) I wish it was true sometimes though med tanke på vad jag råkat ut för senaste tiden.. men näe.
 

 
efter att ha vistats i USA i lite över 2 veckor var jag bergsäker på att vågen skulle visa cirkus 5 kg plus, men tydligen bet inte socker- och snabbmats-livsstilen på mig, tur det. mådde dåligt över allt socker & fett, snälla inte till frukost-lunch-middag every_single_day. var svårt att undvika dock då det var det övervägande utbudet.. not good.
(PRAISE starkt kaffe som jag sitter och dricker just nu btw, inget jävla decaf för mig tack!)
 

 
nä hörrni, här vare lite väl mycket neggo och svengelska (sorry not sorry), så däärför tänkte jag lista 5 bra saker utan vidare inbördes ordning;
1. denhär låten som föralltid kommer påminna mig om glädjen jag delade med mamma och pappa under vår Kalifornien-resa. svårt att inte bli glad, haha åh.
2. SommarSverige som är på igång! våren är rätt jäkla fin den med.
3. att jag skriver igen. inga långa eller komplicerade texter men jag skriver, och det i bloggen! hoppas det inte tröttar ut alltför mycket.
4. de bloggläsarna jag har som still hangin' in t(here) ♥
5. ooch lite materiell lycka som i några riktigt schyssta plagg jag köpte i USA, I'll show you :)
 
(.. skulle först skriva 10 bra saker men det tog stopp. bäst att inte överanalysera det faktumet och sätta punkt här tänkte jag!)
diary |